Csatlakozz hozzánk!
Olvasd a Blogunkat!
Skype | Kapcsolat
|
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Szálloda akciók, szállás ajánlatok: hírlevél feliratkozás: szállodák .hu

Az Ön neve:

E-mail címe:

Horvátországban a világ legnagyobb Welcome felirata

Posted on 31 május 2011

Négy horvát fiatalember 2 hónapos utazása folyamán a világ legnagyobb Welcome, azaz Üdvözöljük feliratát írja ki. Daniel Lacko, a Welcome projekt ötletgazdája, Marko Rukavina operatőr, Čedo Josipović szervező és Luka Tambač fotós április elején indultak neki a horvát tengerpart és tengermellék mentén 2500 km hosszan vezető, 62 napon át tartó utazásnak. Az isztriai Savudrijától (ahol nem mellesleg Horvátország egyik legjobb szállodája, a Kempinski Adriatic található) a legdélebbi területekig és Dubrovnikig csupán az emberi erőforrásra hagyatkozva, tehát gyalogosan, kerékpározva, kajakozva, a sziklákra és szorosokra mászva, vagy róluk leereszkedve, ejtőernyővel aláugorva teszik meg a távot, és az ily módon megtett útvonallal virtuálisan “írják ki” a welcome szót.

A projekt célja, hogy Horvátországot a kaland- és a kirándulóturizmus ideális célpontjaként népszerűsítsék, s a turistákat megismertessék ezen vendégszerető ország fel nem fedezett természeti szépségeivel.

A négy kalandor útja nyolc nemzeti parkon, három természetparkon, négy védett vidéken, rezervátumon és geomorfológiai emlékhelyen, hat folyón és 11 hegycsúcson át vezet. A két hónapig tartó utat a kalandorok közvetlen módon, személyes tapasztalatot gyűjtve, csupán az emberi erő által meghajtott mozgásokra – gyaloglás, kerékpározás, kajakozás, mászás és úszás – hagyatkozva teszik meg és élik át.


Még nincs válasz. Legyél Te az első hozzászóló!

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.

Legutóbbi bejegyzések

Címkefelhő

Afrika Amszterdam Anglia Ausztria Bulgária Bécs Design hotelek Dubrovnik Egyiptom Firenze Franciaország Görögország Horvátország Hurghada Isztria Kanári-szigetek karácsony Kempinski Korfu külföldi szállodák last minute London luxus hotel Magas-Tátra megáll az ész München New York nyaralás nyereményjáték Nápoly Németország Olaszország Prága Párizs Róma Spanyolország statisztika Svájc Szlovákia síelés tengerparti szállodák Tunézia Törökország Velence érdekes hírek

Meta

Külföldi Szállodák .hu Blog is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Külföldi Szállodák .hu Blog