Csatlakozz hozzánk!
Olvasd a Blogunkat!
Skype | Kapcsolat
|
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Szálloda akciók, szállás ajánlatok: hírlevél feliratkozás: szállodák .hu

Az Ön neve:

E-mail címe:

Horvátország első 5 csillagos tengerparti szállodája

Posted on 15 szeptember 2010

Horvátország első 5-csillagos tengerparti üdülőhelye Savudrija városában található, az isztriai tengerparton. Privát strand, egy 3000 m²-es gyógyfürdő-központ, 1 fedett, és 2 szabadtéri medence tartozik a szállodához.

A Kempinski Hotel Adriatic Istria Croatia ingyenes internethozzáférést biztosít a vendégei számára. A tágas, elegánsan berendezett szobákhoz erkély is tartozik, a parkra, vagy a tengerre nyíló kilátással. A szobákban légkondicionáló, minibár, síkképernyős TV, és hi-fi található. TV-készülékek a fürdőszobákban is rendelkezésre állnak.

Kempinski Adriatic

A hotelben 4 bár, 1 éjszakai klub, és 3 étterem található. A Dijana mediterrán konyhával, a Kanova étterem pedig hagyományos isztriai specialitásokkal várja a vendégeket. A Slice étteremben grillételeket szolgálnak fel. A vendégek saját erkélyükön is étkezhetnek, a nap 24 órájában. A hotelhez 18-lyukú golfpálya tartozik.


1 Hozzászólás ehhez: Horvátország első 5 csillagos tengerparti szállodája

  • Gergely Anna szerint:

    Idén nyáron volt szerencsénk pár napot eltölteni ebben a szállodában a párommal. Életemben ilyen szép hotelt még nem láttam, egyszerűen fantasztikus, a hotel spa részlege leírhatatlanul gyönyörű. Én tiszta szívvel ajánlom, bármikor visszamennék 🙂

  • Hozzászólás írása

    You must be logged in to post a comment.

    Legutóbbi bejegyzések

    Címkefelhő

    Afrika Amszterdam Anglia Ausztria Bulgária Bécs Design hotelek Dubrovnik Egyiptom Firenze Franciaország Görögország Horvátország Hurghada Isztria Kanári-szigetek karácsony Kempinski Korfu külföldi szállodák last minute London luxus hotel Magas-Tátra megáll az ész München New York nyaralás nyereményjáték Nápoly Németország Olaszország Prága Párizs Róma Spanyolország statisztika Svájc Szlovákia síelés tengerparti szállodák Tunézia Törökország Velence érdekes hírek

    Meta

    Külföldi Szállodák .hu Blog is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

    Copyright © Külföldi Szállodák .hu Blog