Csatlakozz hozzánk!
Olvasd a Blogunkat!
Skype | Kapcsolat
|
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Szálloda akciók, szállás ajánlatok: hírlevél feliratkozás: szállodák .hu

Az Ön neve:

E-mail címe:

Kefalónia – Corelli kapitány szigete

Posted on 07 december 2010

Kefalónia mindössze másfél órás repülő útra van Budapesttől. Reptere nagyon kicsi, repülőről leszállva gyalog kell menni a tranzitba. Mi Lassi-ba megyünk, transzferidő 25perc, szállásunk a Marna Villa ami gyönyörű, 2 szoba, tusoló és főzőfülke. Nagykert tele olajbogyó fákkal, medence nincs, háziak a második emeleten laknak.

A Villa belső kialakítása nagyon frappáns, 3 fő utaztunk lányom, aki kamasz, férjem és Én. 2 szoba elosztása 3 főnek, így a lányom külön szobában tudott lenni, nem volt baj, ha Ő később jött haza, nem zavart. Persze élvezte is a szabadságot. A szobák berendezése egyszerű, fésülködő asztal, szekrény, éjjeli szekrény, ahol a lányom aludt ott egy kihúzhatós kanapé volt, míg a mi szobánkban egy franciágy. A Villa közvetlen a főút mellett van, de nincs nagy autóforgalom, egyáltalán nem zavaró. A szupermarket 2percre, minden kapható, a strand kb. 5percre. A tenger türkizkék, kishalakat látni a vízben, annyira szép tiszta. A part homokos, rendezett, tusolókkal ellátva. A főváros Argostoli gyalog kb.25perc, a sétáló utcában, sok bazár és taverna. A szigetet autóval érdemes bejárni, csodálatos eldugott öblöket lehet felfedezni, és szép strandokat. Főbb látni valók:  Myrtos öböl (Kefa leghíresebb strandja, minden képeslapon ezt látni); Mellisani Lake (beszakadt tetejű barlang tó); Drogarati cseppkő barlang…..

A sziget nagyon nyugodt, nem a bulizásról híres, inkább az idősebb Angolok látogatnak ide. Nyugdíjas koromban szívesen kiköltöznék. Ezt a szigetet egyszer mindenkinek látnia kell! Ajánlom, akik pihenni és sok szép látnivalóval szeretne gazdagodni. Mi sok szép élménnyel tértünk haza.

Beküldő: Koreny Krisztina


Még nincs válasz. Legyél Te az első hozzászóló!

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.

Legutóbbi bejegyzések

Címkefelhő

Afrika Amszterdam Anglia Ausztria Bulgária Bécs Design hotelek Dubrovnik Egyiptom Firenze Franciaország Görögország Horvátország Hurghada Isztria Kanári-szigetek karácsony Kempinski Korfu külföldi szállodák last minute London luxus hotel Magas-Tátra megáll az ész München New York nyaralás nyereményjáték Nápoly Németország Olaszország Prága Párizs Róma Spanyolország statisztika Svájc Szlovákia síelés tengerparti szállodák Tunézia Törökország Velence érdekes hírek

Meta

Külföldi Szállodák .hu Blog is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Külföldi Szállodák .hu Blog