Csatlakozz hozzánk!
Olvasd a Blogunkat!
Skype | Kapcsolat
|
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Szálloda akciók, szállás ajánlatok: hírlevél feliratkozás: szállodák .hu

Az Ön neve:

E-mail címe:

Advent Bécs belvárosában

Posted on 06 december 2010

A bécsi szálláshelyek közül ez volt az egyik, amit kinéztünk pár hete, majd rászántuk magunkat, hogy magasabb árfekvése ellenére lefoglaljuk. Nem bántuk meg. A Le Meridien Vienna egy olyan 5 csillagos szálloda, ami nélkülözi a tradicionális luxust és meghökkentő megoldásokra és a design-ra helyezi a hangsúlyt. A  fürdőszobát a szobától egy opálos üvegfal választotta el, így homályosan láthattam kedvesem zuhanyzás közben, az ágyból. Megkérdeztem a recepción, ez nem minden szobában van így. A szálloda bárja külön élmény, hangulatos lounge zene szól és a falak színe a zenével harmonizálva változik. A gyertyafényes, hangulatos, romantikus vacsoránk alkalmával a hatalmas vízválaszték kifejezetten meglepett, a pincér készségesen segített a vízlapból választani – a borlap csak ezután jött.

A Le Meridien szálloda egy sarokra fekszik a bécsi Operaháztól, a Kärtnerstr. is 2 perc sétával könnyen elérhető. Remek hotel, egyedi élményt hyújtott, ajánljuk mindenkinek, aki unja a sztenderdizált szállodák unalmas egyhangúságát.

Beküldő: Varga Péter, Debrecen


Még nincs válasz. Legyél Te az első hozzászóló!

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.

Legutóbbi bejegyzések

Címkefelhő

Afrika Amszterdam Anglia Ausztria Bulgária Bécs Design hotelek Dubrovnik Egyiptom Firenze Franciaország Görögország Horvátország Hurghada Isztria Kanári-szigetek karácsony Kempinski Korfu külföldi szállodák last minute London luxus hotel Magas-Tátra megáll az ész München New York nyaralás nyereményjáték Nápoly Németország Olaszország Prága Párizs Róma Spanyolország statisztika Svájc Szlovákia síelés tengerparti szállodák Tunézia Törökország Velence érdekes hírek

Meta

Külföldi Szállodák .hu Blog is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Külföldi Szállodák .hu Blog