Csatlakozz hozzánk!
Olvasd a Blogunkat!
Skype | Kapcsolat
|
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Szálloda akciók, szállás ajánlatok: hírlevél feliratkozás: szállodák .hu

Az Ön neve:

E-mail címe:

5 emberből 1 vár a szobafoglalással last minute ajánlatig

Posted on 29 november 2010

Fenti állításunk egy most végzett internetes felmérés eredménye. 5 emberből 1 az utazás előtti napig vár a szállodai szobafoglalásával, sőt, sok esetben még a repülőjegy foglalásával is. Az eredmény azt mutatja, hogy az utazást tervezők 20%-a abban bízik, hogy az utolsó pillanatban jóval kedvezőbb áron tudja lefoglalni a már kinézett szállodát, vagy jóval olcsóbban foglalhat hotelszobát a városban, ahova utazni kíván. A last minute ajánlatok legnagyobb mértékű kivárása leginkább azoknál a városoknál jelentős, ahol az utazók nagy szállodakínálatból választhatnak. 
A felmérés ugyanakkor azt is kimutatta, hogy ugyanennyi ember foglal kifejezetten előre annak érdekében, hogy az előfoglalási kedvezményeknek köszönhetően a legkedvezőbb áron jusson a szállodai szobához, vagy a repülőjegyhez.


Még nincs válasz. Legyél Te az első hozzászóló!

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.

Legutóbbi bejegyzések

Címkefelhő

Afrika Amszterdam Anglia Ausztria Bulgária Bécs Design hotelek Dubrovnik Egyiptom Firenze Franciaország Görögország Horvátország Hurghada Isztria Kanári-szigetek karácsony Kempinski Korfu külföldi szállodák last minute London luxus hotel Magas-Tátra megáll az ész München New York nyaralás nyereményjáték Nápoly Németország Olaszország Prága Párizs Róma Spanyolország statisztika Svájc Szlovákia síelés tengerparti szállodák Tunézia Törökország Velence érdekes hírek

Meta

Külföldi Szállodák .hu Blog is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Külföldi Szállodák .hu Blog