Csatlakozz hozzánk!
Olvasd a Blogunkat!
Skype | Kapcsolat
|
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Szálloda akciók, szállás ajánlatok: hírlevél feliratkozás: szállodák .hu

Az Ön neve:

E-mail címe:

Shangri-La Hotel nyit Párizsban

Posted on 19 november 2010

A szállodaiparba bombaként robbant a hír: a Shangri-La Hotels & Resorts végre úgy döntött, belép Európába és az első európai Shangri-La Hotel Párizsban nyit majd. A szállodának hamarosan otthont adó párizsi ház 1896-ban épült 4 évig. Pont ugyanennyi időt vett igénybe most a szállodacsoport tőkéjének köszönhetően az épület teljeskörű restaurálása és szállodává történő átalakítása.
A Shangri-La Hotel Párizs előkelő 16. kerületében, a Szajna jobb partja közelében helyezkedik el, így kitűnő és gyors elérést biztosít a város főbb turisztikai látványosságaihoz. Az épület előkelő helyen áll a Francia Műemlékvédelmi Hivatal kiemelt épületeinek listáján, így a felújítás során a hivatal a fontos munkafázisokat engedélyhez kötötte. Ennek folyománya az is, hogy a párizsi Shangri-La Hotel – ellentétben az Ázsiában megszokottakkal – mindössze 81 szobával rendelkezik majd, amelyből 27 lakosztály. Természetesen a meglepetések a párizsi szállodánál sem hiányozhattak: a lakosztályok közül 5 duplex lesz, ún. Imperial Suite néven, ugyanis ezen falak eredetileg Roland Bonaparte herceg szobáinak adtak otthont. Párizsban egyedülálló továbbá, hogy a szobák 40, a lakosztályok 60 százaléka elvehetlen és csodálatos panorámát nyújt az Eiffel-toronyra. Ami még talán ennél is jobb: a Shangri-La Hotel Párizs szobáinak több, mint fele rendelkezik saját balkonnal, vagy terasszal, melyekről a Szajna 15 hídjából 8 kitűnően látható.


Még nincs válasz. Legyél Te az első hozzászóló!

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.

Legutóbbi bejegyzések

Címkefelhő

Afrika Amszterdam Anglia Ausztria Bulgária Bécs Design hotelek Dubrovnik Egyiptom Firenze Franciaország Görögország Horvátország Hurghada Isztria Kanári-szigetek karácsony Kempinski Korfu külföldi szállodák last minute London luxus hotel Magas-Tátra megáll az ész München New York nyaralás nyereményjáték Nápoly Németország Olaszország Prága Párizs Róma Spanyolország statisztika Svájc Szlovákia síelés tengerparti szállodák Tunézia Törökország Velence érdekes hírek

Meta

Külföldi Szállodák .hu Blog is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Külföldi Szállodák .hu Blog