Csatlakozz hozzánk!
Olvasd a Blogunkat!
Skype | Kapcsolat
|
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Szálloda akciók, szállás ajánlatok: hírlevél feliratkozás: szállodák .hu

Az Ön neve:

E-mail címe:

Advent Bécsben

Posted on 16 november 2010

Szombaton nyitotta meg kapuit a mintegy hárommillió kül- és belföldi látogatót vonzó híres bécsi karácsonyi vásár, a Wiener Christkindlmarkt. A bécsi Városháza előtti téren kialakított mesevilág, amelynek szerves része a karácsonyi vásár, idén ünnepli 25. évfordulóját. Az évről-évre megújuló Adventi Varázslat idén 145 standdal, óriás adventi koszorúval, pazar fényjátékkal, kézműves termékekkel, karácsonyfadíszekkel és számtalan ajándékötlettel várja a látogatókat. A gyerekek kekszet süthetnek, karácsonyi lapokat, gyertyát és vázát készíthetnek a Jézuska-műhelyben – vagy mindent megtudhatnak a rádióműsorok készítéséről. Az egyik pavilont ugyanis igazi rádióstúdióvá alakították át, ahol a gyerekek kedvenc moderátora, Robert Steiner és Rolf Rüdiger avatja be a kicsiket és nagyokat az interjúkészítés rejtelmeibe.
Aki kicsit el szeretne menekülni a Christkindlmarkt zsivalyától, az sétálhat a park mesésen feldíszített fái alatt, vagy meghallgathatja a Jézuskát megjelenítő színészt, amint karácsonyi történeteket olvas a jászolnál.
Az Adventi Varázslat szombat délutántól várja a látogatókat, ekkor gyúlnak ki ugyanis először a fények a Városháza előtt felállított 28 méter magas, 70 éves fenyőfán. Azonban nemcsak a bécsi Városháza előtt, hanem további húsz helyszínen várják adventi és karácsonyi vásárok az osztrák fővárosba látogatókat. Bécsi szállás ajánlatokat itt talál, hihetetlen mennyiségben.


Még nincs válasz. Legyél Te az első hozzászóló!

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.

Legutóbbi bejegyzések

Címkefelhő

Afrika Amszterdam Anglia Ausztria Bulgária Bécs Design hotelek Dubrovnik Egyiptom Firenze Franciaország Görögország Horvátország Hurghada Isztria Kanári-szigetek karácsony Kempinski Korfu külföldi szállodák last minute London luxus hotel Magas-Tátra megáll az ész München New York nyaralás nyereményjáték Nápoly Németország Olaszország Prága Párizs Róma Spanyolország statisztika Svájc Szlovákia síelés tengerparti szállodák Tunézia Törökország Velence érdekes hírek

Meta

Külföldi Szállodák .hu Blog is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Külföldi Szállodák .hu Blog