Csatlakozz hozzánk!
Olvasd a Blogunkat!
Skype | Kapcsolat
|
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Szálloda akciók, szállás ajánlatok: hírlevél feliratkozás: szállodák .hu

Az Ön neve:

E-mail címe:

Halloween: kísértet-lakta szállodákat keresnek

Posted on 28 október 2010

Mivel Halloween a küszöbön áll, érdekes tendencia figyelhető meg a szobafoglalás nemzetközi világában: egyre többen keresnek kísértet-lakta, szellem-járta szállodákat. Megkérdezve a szobafoglalást végző vendégeket, azt a választ kaptuk, hogy szeretnének valami borzongatót, valami egyedit kipróbálni – és mikor lenne itt a legkedvezőbb alkalom, ha nem Halloween idején? Kigyűjtöttünk pár szállodát, ahol a vendég nem lehet teljesen biztos benne, hogy csak ő lakik a szobában..

Hotel Monteleone, New Orleans
2003-ban a Paranormális Jelenségek Kutatóinak Szövetsége górcső alá vette a szállodát és állítják, hogy legalább 12 alkalommal kerültek közvetlen kapcsolatba a hotelben lakó szellemekkel. Közülük a leghíresebb egy kisfiú, Maurice, akinek a szülei egy new orleans-i út során vesztették életüket a szállodában – sokan még ma is hallani vélik, ahogy a kisfiú szelleme a szülei után kutatva járja a 14. emeleten található szobákat.

Hotel San Carlos, Phoenix, USA
Bár Marilyn Monroe, Humphrey Bogart, Cary Grant és Mae West is megszállt már a szállodában, a legtöbbet emlegetett szállóvendég az, aki állítólag még most is a hotelben lakik – annak ellenére, hogy 80 évvel ezelőtt elhunyt. A fiatal színésznő, Leone Jensen 1928-ban leugrott a tetőről és azóta a szállodában kísért. Novemberben a Hotel San Carlos személyzete szellemtúrákra invitálja kedves vendégeit.

The Homestead Hotel, Hot Springs
1766-ban épült, így az Egyesült Államok egyik legrégebbi szállodája. Az ódon falak között dolgozó személyzet több tagja is számolt már be egy idős, 19. századbeli ruhát viselő hölgy szelleméről, aki folyamatosan a pontos időről faggatja őket, ráadásul a legkülönbözőbb időpontokban. A szóbeszéd szerint a hölgy itt tartotta az esküvőjét, de a vőlegény az oltár elé járulásuk előtt 5 perccel lelépett és soha nem tért vissza.


Még nincs válasz. Legyél Te az első hozzászóló!

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.

Legutóbbi bejegyzések

Címkefelhő

Afrika Amszterdam Anglia Ausztria Bulgária Bécs Design hotelek Dubrovnik Egyiptom Firenze Franciaország Görögország Horvátország Hurghada Isztria Kanári-szigetek karácsony Kempinski Korfu külföldi szállodák last minute London luxus hotel Magas-Tátra megáll az ész München New York nyaralás nyereményjáték Nápoly Németország Olaszország Prága Párizs Róma Spanyolország statisztika Svájc Szlovákia síelés tengerparti szállodák Tunézia Törökország Velence érdekes hírek

Meta

Külföldi Szállodák .hu Blog is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Külföldi Szállodák .hu Blog