Csatlakozz hozzánk!
Olvasd a Blogunkat!
Skype | Kapcsolat
|
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Szálloda akciók, szállás ajánlatok: hírlevél feliratkozás: szállodák .hu

Az Ön neve:

E-mail címe:

Róma, őszintén

Posted on 11 október 2010

2009 őszén töltöttünk egy hosszúhétvégét a római Radisson***** hotelben, élményeink vegyesek voltak.
A szálloda maga jó helyen van, a belvárosban a páyaudvar mellett, így megtalálni is könnyű, és nem is kell sokat utazni, ha a város nevezetességeit szeretnénk megnézni.
A hotel aulája nem nagyon vendégbarát, inkább egy pályaudvari csarnokra hasonlít. Ennek megfelelően szobájára várakozó vendégek számára nincsenek se fotelek, se székek, csupán hosszú, billegős műanyag tornapad szerű ülőalkalmatosságok (lásd a szálloda adatlapján a fényképek között is), melyek igen messze voltak attól, amit egy 5*-os szállodától elvárna az ember.
A szobánk nagyon modern (számunkra kicsit túl modern) felépítésű volt, mely alapvetően kényelmes volt, de volt néhány furcsa megvalósítás benne: Nem volt szekrény, még egy nagyon kicsi se, csupán az ágy mögött volt egy cső, amire néhány vállfát fel lehetett akasztani (ez is látható a fényképek között). A szoba egyetlen helyiségből állt, melyben a “fürdőszoba” az ágy mögött egy üvegfallal leválasztott rész volt fa pakettával (láthatóan nem használt neki a víz). Tehát ha nem húzzuk be a függönyt, egész Róma premier plánban csodálhatja, ahogy zuhanyozunk, de ettől eltekintve érdekes élmény volt. A mellékhelyiség is üvegfalú volt, de az legalább nem volt teljesen átlátszó, csak áttetsző. A szobában elvileg kellett volna lennie wifi-nek, de gyakorlatilag nem volt, internet kábelt pedig hiába kértem, hiányzott az összes csatlakozó. Az étteremmel meg voltunk elégedve, jó kialakítású volt és az ételek is jók voltak. A fitness terem viszont valójában egy kicsi, nehezen szellőző szoba volt. A szállást szerencsére a cég fizette, saját zsebből így utólag sajnáltam volna annyit kiadni érte.

Beküldő: Dohányos Péter


Még nincs válasz. Legyél Te az első hozzászóló!

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.

Legutóbbi bejegyzések

Címkefelhő

Afrika Amszterdam Anglia Ausztria Bulgária Bécs Design hotelek Dubrovnik Egyiptom Firenze Franciaország Görögország Horvátország Hurghada Isztria Kanári-szigetek karácsony Kempinski Korfu külföldi szállodák last minute London luxus hotel Magas-Tátra megáll az ész München New York nyaralás nyereményjáték Nápoly Németország Olaszország Prága Párizs Róma Spanyolország statisztika Svájc Szlovákia síelés tengerparti szállodák Tunézia Törökország Velence érdekes hírek

Meta

Külföldi Szállodák .hu Blog is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Külföldi Szállodák .hu Blog