Csatlakozz hozzánk!
Olvasd a Blogunkat!
Skype | Kapcsolat
|
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Szálloda akciók, szállás ajánlatok: hírlevél feliratkozás: szállodák .hu

Az Ön neve:

E-mail címe:

Rubint Réka nyaralása – exkluzív!

Posted on 24 augusztus 2011

Úgy adódott, hogy lett egy szabad hétvégénk, amit Budapesttől nem túl messze, mégis külföldön, pihentető és szép környezetben kívántunk eltölteni. Azonnal hívtam is a hazai sztárvilág szállodatanácsadójaként is ismert Tatár Gyuri barátunkat, így a Külföldi Szállodák .hu jóvoltából egy 3 napos hosszú hétvégét tölthettünk el barátainkkal együtt a Magas-Tátrában, a Csorba tó partján fekvő fantasztikus, 5 csillagos Grand Hotel Kempinski-ben. Budapesttől mindössze 2 és fél órányi autó megtétele után egy páratlan csoda tárult a szemünk elé.

Mind a hotel, mind a hotel nyújtotta adottságok – mégpedig a Hotelt körülölelő varázslatos táj – feledhetetlenné és emlékezetessé tették ezt a 3 napot. Gyönyörű, tágas szoba, páratlan gasztronómia, kényelmet és nyugalmat biztosító exkluzív-wellness szolgáltatás fogadott minket a hotelen belül. A Gyuri által ajánlott szálloda remek választás volt, hiszen az aktív pihenésre számtalan lehetőségünk nyílt, legyen az futás, lovaglás, úszás, wellness, vagy akár fitness.

Nagyon jól éreztük magunkat, ismét egy olyan úton vehettünk részt, ahol nem csalódtunk a kulfoldiszallodak.hu profi és megbízható szolgáltatásában. Köszönjük, legközelebb is őket választjuk!

Rubint Réka


Még nincs válasz. Legyél Te az első hozzászóló!

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.

Legutóbbi bejegyzések

Címkefelhő

Afrika Amszterdam Anglia Ausztria Bulgária Bécs Design hotelek Dubrovnik Egyiptom Firenze Franciaország Görögország Horvátország Hurghada Isztria Kanári-szigetek karácsony Kempinski Korfu külföldi szállodák last minute London luxus hotel Magas-Tátra megáll az ész München New York nyaralás nyereményjáték Nápoly Németország Olaszország Prága Párizs Róma Spanyolország statisztika Svájc Szlovákia síelés tengerparti szállodák Tunézia Törökország Velence érdekes hírek

Meta

Külföldi Szállodák .hu Blog is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Külföldi Szállodák .hu Blog