Csatlakozz hozzánk!
Olvasd a Blogunkat!
Skype | Kapcsolat
|
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Szálloda akciók, szállás ajánlatok: hírlevél feliratkozás: szállodák .hu

Az Ön neve:

E-mail címe:

A világ legdrágább szállodai szobái 2011-ben

Posted on 10 augusztus 2011

10. Bridge lakosztály – The Atlantis, Bahamák
A Paradise Island-en található szálloda Bridge lakosztálya 16 emelet magasságban fekszik a szálloda 2 épülete között, összekötve azokat. Amennyiben ezt szeretnénk lefoglalni, jár hozzá 7 fős személyzet, saját külön bejárat és nem aprózzák el a luxust a belső kialakításában sem. Potom 4.200.000 Forintért a miénk lehet egy éjszakára.
9. Ritz-Carlton lakosztály – Ritz Carlton, Tokio
A szálloda 53. emeletén található lakosztályból lélegzetelállító panoráma nyílik Tokióra. Ráadásul a japánok ebből a magasságból még kisebbnek tűnnek. Ha kibéreljük a lakosztályt, úszhatunk a külön bejáratú medencében, kondizhatunk a csak nekünk fenntartott, hatalmas fitness teremben és ejtőzhetünk a lounge-ban. Ára: 4.800.000 Forint/éj.

8. The Penthouse lakosztály – Setai South Beach, Miami
A lakosztály 4 hálószobával rendelkezik, így akár saját magunkkal is kergetőzhetünk minden este azon tűnődve, hogy melyik háló melyik king-size ágyán hajtsuk épp álomra a fejünket. 4 luxuscikkekkel ellátott fürdőszoba, 2 hatalmas nappali, zeneszoba és a teraszon egy medence és jacuzzi áll rendelkezésünkre. Ára: 5.800.000 Ft/éj.
7. Villa La Cupola lakosztály – Westin Excelsior, Róma
A szálloda 5. és 6. emeletén található Villa La Cupoláról az a hír járja, hogy az Olaszországban található legnagyobb lakosztály. A rangos cím és a 6 hálószoba, jacuzzi , tetőterasz és balkonok, privát borospince, saját személyzet nem jön ingyen. Ára: 6.000.000 Ft/éj.
6. Royal Villa – Grand Resort Lagonissi, Athén
A tengerparton fekvő szálloda Royal Villája a legmagasabb igényeket is kielégíti; a nappali szórakoztató elektronikája csúcstechnika, saját iroda, saját séf, fűtött belső és külső medence, saját fitness terem és privát strand tartozik hozzá. Ára: 6.200.000 Ft/éj.
5. Elnöki lakosztály – Hotel Cala di Volpe, Szardínia
Itt sem lehet okunk panaszra: teljes Bang & Olufsen rendszer hatalmas TV-vel, privát borospince, gőzkamra és jacuzzi csak néhány a lakosztály nyújtotta szolgáltatások közül. Ára: 6.600.000 Ft/éj.
4. Penthouse Prestige lakosztály – Hotel Martinez, Cannes
A Cannes-i öbölre Pazar kilátást nyújtó Penthouse Prestige lakosztály a tartózkodás egész idejére 24 órás személyzetet biztosít, akik lesik minden kívánságunkat. A már szokásosnak mondható minden luxust nyújtó szálláshely privát törökfürdővel is kényeztet. Ára: 6.800.000 Ft/éj.

3. Ty Warner Penthouse – Four Seasons Hotel, New York
Az előkelő new york-i szálloda 52.szintjén található lakosztálya 360 fokos panorámát nyújt a városra. A TV-ben a világ összes csatornája elérhető, tehát szerencsére nem kell lemaradnunk a Vad Angyal épp következő fontos részéről magyar nyelven. Amennyiben városnézésre szottyan kedvünk, azt a lakosztályhoz járó sofőr biztosítja egy Rolls Royce Phantom segítségével. Ne hagyjuk ki 7.000.000 Ft/éj árért.

2. Presidental Suite – Caesars Palace, Las Vegas
Lakjunk ott, ahol Kanye West is bulizott az MTV díjátadó után! A lakosztály üvegfalű jacuzzijából belátjuk egész Las Vegast. Ára: 7.800.000 Ft/éj.
1.    Royal Penthouse lakosztály – President Wilson Hotel, Genf
A Genf-i tóra néző pazar lakosztály listánk nyertese. Hívd meg 5 kedves barátodat is, hiszen bőven elfértek. Jut mindenkinek külön márványban gazdag fürdőszoba, iPod dokkoló állomás, vagy bármi, ami a szórakoztatótechnika csúcsa. Ára potom 12.600.000 Ft/éj.


Még nincs válasz. Legyél Te az első hozzászóló!

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.

Legutóbbi bejegyzések

Címkefelhő

Afrika Amszterdam Anglia Ausztria Bulgária Bécs Design hotelek Dubrovnik Egyiptom Firenze Franciaország Görögország Horvátország Hurghada Isztria Kanári-szigetek karácsony Kempinski Korfu külföldi szállodák last minute London luxus hotel Magas-Tátra megáll az ész München New York nyaralás nyereményjáték Nápoly Németország Olaszország Prága Párizs Róma Spanyolország statisztika Svájc Szlovákia síelés tengerparti szállodák Tunézia Törökország Velence érdekes hírek

Meta

Külföldi Szállodák .hu Blog is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Külföldi Szállodák .hu Blog