Csatlakozz hozzánk!
Olvasd a Blogunkat!
Skype | Kapcsolat
|
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Szálloda akciók, szállás ajánlatok: hírlevél feliratkozás: szállodák .hu

Az Ön neve:

E-mail címe:

29. Álomút – Velence

Posted on 19 április 2011

Az én álomutam Velencébe vezet! Az én álmom a Lagúnák városába visz el, ahol első utunk természetesen a Szent Márk térre vezetne. Itt leginkább a gyönyörű, márvánnyal kirakott Szent Márk-székesegyház körül időznénk, de a téren található Campanile és az Óratorony is szemet gyönyörködtető látványt nyújtana nekem és természetesen minden más turistának. A Piazettán természetesen a Dózse-palotát és a palotát a börtönnel összekötő hidat, a Sóhajok hídját néznénk meg. Naplemente után a Canal Grande-n gondoláznánk, melynek partjain számos palota épült.
Múzeumlátogatást tennénk többek között a Természettudományi Múzeumba, amely egykor a török kereskedők háza volt, a Gettómúzeumba és –ha már sokszor a „Víz városának” nevezik Velencét- a Tengerészeti múzeumba.
Természetesen a tipikus olasz ételeket fogyasztanánk az utazás csodálatos 4 napja alatt, így sor kerülne több tészta különlegességre, pizzára és finomabbnál finomabb húsételekre is. Kipróbálnánk az igazi, olasz bolognait, a borjút, a kemencében sült pizzát.
Velence légköre, az egyedülálló vizi utcák, az emberek temperamentuma.. mind lenyűgöz, amikor erre a városra gondolok. Egy álmom válna valóra, ha ezt 4 napig testközelből is érezhetném!

Köszönettel, Pálóczi Bence

(Az álomút bejegyzés nyereményjátékunkra érkezett.)


Még nincs válasz. Legyél Te az első hozzászóló!

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.

Legutóbbi bejegyzések

Címkefelhő

Afrika Amszterdam Anglia Ausztria Bulgária Bécs Design hotelek Dubrovnik Egyiptom Firenze Franciaország Görögország Horvátország Hurghada Isztria Kanári-szigetek karácsony Kempinski Korfu külföldi szállodák last minute London luxus hotel Magas-Tátra megáll az ész München New York nyaralás nyereményjáték Nápoly Németország Olaszország Prága Párizs Róma Spanyolország statisztika Svájc Szlovákia síelés tengerparti szállodák Tunézia Törökország Velence érdekes hírek

Meta

Külföldi Szállodák .hu Blog is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Külföldi Szállodák .hu Blog