Csatlakozz hozzánk!
Olvasd a Blogunkat!
Skype | Kapcsolat
|
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Szálloda akciók, szállás ajánlatok: hírlevél feliratkozás: szállodák .hu

Az Ön neve:

E-mail címe:

25. Álomút – Párizs, Disneyland

Posted on 15 április 2011

Azt hiszem, felnőtt fejjel az ember mindig vágyik arra, hogy újra gyerek lehessen. Hogy gondtalanul szaladgálhasson egy réten, hogy a hóba angyalokat rajzolhasson, és az utazásai révén kiszakadjon abból a környezetből, ami fogva tartja: a mókuskerékből, a számlák tengeréből, abból, „hogy mi lesz holnap”.

Párizs egyszerre nyújt egy csomó új élményt. A romantikus sétákat, a gondtalan nevetést, izgalmakat, szépséget. Nem tudnék még egy ilyen várost mondani, ahol mindez megtalálható. Talán ezért is ez az álmom. Felsorolni is sok, hogy az ember mennyi mindent nézne meg ott. Kezdve persze az Eiffel-toronnyal. Notre-Dame, Sacré-Cœur, Conciergerie, Louvre, Picasso múzeum, és Champs-Élysées. Egy teljes nap Disneylandben. Nyitástól zárásig. Mindenre felülnék, amire csak lehetne. Egyik játéktól a másikig futnék, és közben mindent lefotóznék, ami csak az utamba kerül. Érdekes, hogy a kedvenc mesehősöm is Peter Pan, az örök gyerek. Ebben a négy napban én is végre újra az lehetnék, csak a pillanatnyi élményeknek élve, és csak azon rágódva, hogy másnap mit nézek meg, hol igyak egy finom bort és egyek hozzá még finomabb sajtot. Ha most erre gondolok, összeszorul a szívem, olyan távolinak tűnik. De talán most sikerülhet.
Köszönöm, hogy részt vehetek a játékban!

Beküldő: Varga Marianna

(Az álomút bejegyzés nyereményjátékunkra érkezett.)


Még nincs válasz. Legyél Te az első hozzászóló!

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.

Legutóbbi bejegyzések

Címkefelhő

Afrika Amszterdam Anglia Ausztria Bulgária Bécs Design hotelek Dubrovnik Egyiptom Firenze Franciaország Görögország Horvátország Hurghada Isztria Kanári-szigetek karácsony Kempinski Korfu külföldi szállodák last minute London luxus hotel Magas-Tátra megáll az ész München New York nyaralás nyereményjáték Nápoly Németország Olaszország Prága Párizs Róma Spanyolország statisztika Svájc Szlovákia síelés tengerparti szállodák Tunézia Törökország Velence érdekes hírek

Meta

Külföldi Szállodák .hu Blog is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Külföldi Szállodák .hu Blog