Csatlakozz hozzánk!
Olvasd a Blogunkat!
Skype | Kapcsolat
|
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Szálloda akciók, szállás ajánlatok: hírlevél feliratkozás: szállodák .hu

Az Ön neve:

E-mail címe:

12. Álomút – New York

Posted on 11 április 2011

Nem szeretek álmodozni helyekről, mert mindig csalódással tölt el az érzés, hogy valószínűleg soha nem jutok el oda, ha nincs valami különleges csoda, mely ezt megváltoztatja. De persze mint minden ember néha én is álmodok. Ilyenkor az jut eszembe, milyen jó is lenne egyszer eljutni New York-ba, ha csak egy napra is lássam, a bár koszos és tömött, de mégis élettel teli giga várost, gyönyörködhetek a felhőkarcolókban és azt mondjam: Azt a mindenit! Ezért még a közel 10 órás repülést is kibírnám. Ez a legnagyobb álmom!
Vagy eljutni a sivatagba, Egyiptomba, megnézni a piramisokat, teveháton ülni.. a másik álmom pedig Görögország lenne! Enni egy jó görög fagyit, pitát, gyrost. Igazi görög hófehér házakat látni. Élvezni és megmártózni a tengerben miközben búvárpipával kergetem a halakat. Este naplementében borozni vagy inni egy ouzót. Egyszerűen kiszakadni a hétköznapi gondok alól.
Ennyi álom egy estére azt hiszem bőven is elég, pedig a világ oly hatalmas és látni kell mert oly csodálatos!
Egyszer remélem az én álmom is valóra válik!

Beküldő: Győrik Eszter

(Az álomút bejegyzés nyereményjátékunkra érkezett.)


Még nincs válasz. Legyél Te az első hozzászóló!

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.

Legutóbbi bejegyzések

Címkefelhő

Afrika Amszterdam Anglia Ausztria Bulgária Bécs Design hotelek Dubrovnik Egyiptom Firenze Franciaország Görögország Horvátország Hurghada Isztria Kanári-szigetek karácsony Kempinski Korfu külföldi szállodák last minute London luxus hotel Magas-Tátra megáll az ész München New York nyaralás nyereményjáték Nápoly Németország Olaszország Prága Párizs Róma Spanyolország statisztika Svájc Szlovákia síelés tengerparti szállodák Tunézia Törökország Velence érdekes hírek

Meta

Külföldi Szállodák .hu Blog is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Külföldi Szállodák .hu Blog