Csatlakozz hozzánk!
Olvasd a Blogunkat!
Skype | Kapcsolat
|
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Szálloda akciók, szállás ajánlatok: hírlevél feliratkozás: szállodák .hu

Az Ön neve:

E-mail címe:

Ma nyit a világ legmagasabb szállodája

Posted on 28 március 2011

A világ legmagasabb szállodája nyit ma meg: a Ritz-Carlton Hong Kong már most uralja a városképet. Az esetlegesen eltévedt szállóvendégnek igazán nem lesz nehéz dolga megtalálni szállodáját. A hotel megnyitása több éves kemény munka és a legjobbra való törekvés igényének végeredménye – mondta a Ritz Carlton Hotel Company elnöke, Herve Humler. Célunk az – tette hozzá – hogy ne csak a világ legmagasabb szállodát, hanem a legjobbat is nyújtsuk vendégeinknek.

A szálloda hallja a 103. emeleten kapott helyet, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik Hong Kongra és a Victoria öbölre. A fantasztikus kilátást nem csupán a lobbyból, hanem a hotel 312 szobájából élvezheti a vendég. A legalacsonyabb szobakategória; a deluxe szoba csupán 50 m2-es, ám a Ritz-Carlton Suite 365 m2-en a legújabb technikával (WiFi, iPod dokkoló, Blu-ray, hatalmas síkképernyős TV) várja a nem kevés összeget fizetni hajlandó vendéget.


Még nincs válasz. Legyél Te az első hozzászóló!

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.

Legutóbbi bejegyzések

Címkefelhő

Afrika Amszterdam Anglia Ausztria Bulgária Bécs Design hotelek Dubrovnik Egyiptom Firenze Franciaország Görögország Horvátország Hurghada Isztria Kanári-szigetek karácsony Kempinski Korfu külföldi szállodák last minute London luxus hotel Magas-Tátra megáll az ész München New York nyaralás nyereményjáték Nápoly Németország Olaszország Prága Párizs Róma Spanyolország statisztika Svájc Szlovákia síelés tengerparti szállodák Tunézia Törökország Velence érdekes hírek

Meta

Külföldi Szállodák .hu Blog is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Külföldi Szállodák .hu Blog