Csatlakozz hozzánk!
Olvasd a Blogunkat!
Skype | Kapcsolat
|
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Szálloda akciók, szállás ajánlatok: hírlevél feliratkozás: szállodák .hu

Az Ön neve:

E-mail címe:

Újabb nyereményjáték

Posted on 21 március 2011

Mostani nyereményjátékunk a szerencsés nyertesek ízlelőbimbóinak kedvez: küldd el egy nyaralásod élménybeszámolóját, lehetőleg a szálloda véleményezésével együtt és Te lehetsz a 2 szerencsés nyertes közül az egyik, akit másodmagával vendégül látunk egy fantasztikus vacsorára az 5 csillagos Kempinski Hotel Corvinus Budapest éttermében! Tehát nincs mást tenned, mint küldeni egy élménybeszámolót és szólni a párodnak, hogy hamarosan a Kempinskiben fogtok vacsorázni..

A beszámolókat az info@kulfoldiszallodak.hu email címre várjuk Nyereményjáték tárggyal. A sorsolásra jövő hét pénteken, azaz 2011. április 1-én kerül majd sor!


Még nincs válasz. Legyél Te az első hozzászóló!

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.

Legutóbbi bejegyzések

Címkefelhő

Afrika Amszterdam Anglia Ausztria Bulgária Bécs Design hotelek Dubrovnik Egyiptom Firenze Franciaország Görögország Horvátország Hurghada Isztria Kanári-szigetek karácsony Kempinski Korfu külföldi szállodák last minute London luxus hotel Magas-Tátra megáll az ész München New York nyaralás nyereményjáték Nápoly Németország Olaszország Prága Párizs Róma Spanyolország statisztika Svájc Szlovákia síelés tengerparti szállodák Tunézia Törökország Velence érdekes hírek

Meta

Külföldi Szállodák .hu Blog is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Külföldi Szállodák .hu Blog