Csatlakozz hozzánk!
Olvasd a Blogunkat!
Skype | Kapcsolat
|
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Szálloda akciók, szállás ajánlatok: hírlevél feliratkozás: szállodák .hu

Az Ön neve:

E-mail címe:

Bulgari Hotel nyílik Londonban

Posted on 08 március 2011

A brit főváros hamarosan új luxus hotelnek ad otthont: London előkelő Knightsbridge negyedében nyit meg a Bulgari Hotel London 2012. tavaszán, hogy az olimpiára érkező vastag pénztárcával és némi sznobizmussal rendelkező, ugyanakkor páratlan design-ra nyitott vendégek számára rendelkezésre állhasson. A londoni Bulgari Hotel a divatcég 3. szállodája lesz, hiszen Milánóban és Balin is rendelkeznek már egy-egy fantasztikus egységgel. Remek fekvésén és kifinomult belsőépítészeti megoldásain túl azzal is felkeltette a szakma és a nagyközönség figyelmét, hogy ez lesz az elmúlt 40 év első újonnan épülő londoni luxusszállodája.

A 85 szobás hotel 7 db Bulgari lakosztállyal is rendelkezik majd, melyek legkisebbike is eléri a 200 négyzetmétert és az elérhető legmagasabb színvonalú bekészítésekkel kedveskedik majd vendégeinek. A hatalmas bálterem, privát mozi és a 2000 m2-es spa és wellness részleg, illetve a szálloda étterme és bárja egyaránt a vendégek kényelmét szolgálják majd.


Még nincs válasz. Legyél Te az első hozzászóló!

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.

Legutóbbi bejegyzések

Címkefelhő

Afrika Amszterdam Anglia Ausztria Bulgária Bécs Design hotelek Dubrovnik Egyiptom Firenze Franciaország Görögország Horvátország Hurghada Isztria Kanári-szigetek karácsony Kempinski Korfu külföldi szállodák last minute London luxus hotel Magas-Tátra megáll az ész München New York nyaralás nyereményjáték Nápoly Németország Olaszország Prága Párizs Róma Spanyolország statisztika Svájc Szlovákia síelés tengerparti szállodák Tunézia Törökország Velence érdekes hírek

Meta

Külföldi Szállodák .hu Blog is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Külföldi Szállodák .hu Blog