Csatlakozz hozzánk!
Olvasd a Blogunkat!
Skype | Kapcsolat
|
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Szálloda akciók, szállás ajánlatok: hírlevél feliratkozás: szállodák .hu

Az Ön neve:

E-mail címe:

A Mellow Mood Group lett az Év turisztikai befektetője

Posted on 11 február 2011

A 2010-es év nehézségei ellenére, a Mellow Mood Group mégis újabb sikeres befektetéseket tudhat maga mögött. Egyik leghangsúlyosabb szállodai márkája, a 4 csillagos Fashion Hotels brand két új elegáns szállodával bővült az elmúlt évben, a Budapest központjában május 15-én megnyíló Alta Moda Fashion Hotellel és a Cosmo Fashion Hotellel.
A szállodacsoport ügyvezető igazgatói, Sameer Hamdan és Zuhair Awad múlt évi sikereik megkoronázásaként február 1-jén a Turizmus Kft. hagyományos turisztikai évadnyitó fogadásán vehették át elismerésüket a Művészetek Palotájában. A díjat Horváth Gergely a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója és Bánki Erik a Parlament sport- és turisztikai bizottságának elnöke adta át. A sikertörténet azonban ezzel nem ér véget, hiszen a 2011-es évben további szállodákkal bővül a Mellow Mood Group. A Fashion Hotels brand két új tagja, az alig egy hónap múlva, március 1-jén nyíló La Prima Fashion Hotel Budapest, illetve az év végre tervezett Avenue 83 Fashion Hotel, valamint nyár végétől várja a vendégeket a szállodacsoport első 5 csillagos szállodája is, a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace, amely kitűnő helyen, az Erzsébet-híd lábánál található Klotild Palotában kapott helyet. A 2011-es évben a Mellow Mood Group megkezdi külföldi terjeszkedését is Bécs szívében a La Prima Fashion Hotel Vienna megnyitásával. A bécsi szálloda természetesen kínálatunkban is elérhető lesz.


Még nincs válasz. Legyél Te az első hozzászóló!

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.

Legutóbbi bejegyzések

Címkefelhő

Afrika Amszterdam Anglia Ausztria Bulgária Bécs Design hotelek Dubrovnik Egyiptom Firenze Franciaország Görögország Horvátország Hurghada Isztria Kanári-szigetek karácsony Kempinski Korfu külföldi szállodák last minute London luxus hotel Magas-Tátra megáll az ész München New York nyaralás nyereményjáték Nápoly Németország Olaszország Prága Párizs Róma Spanyolország statisztika Svájc Szlovákia síelés tengerparti szállodák Tunézia Törökország Velence érdekes hírek

Meta

Külföldi Szállodák .hu Blog is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Külföldi Szállodák .hu Blog