Csatlakozz hozzánk!
Olvasd a Blogunkat!
Skype | Kapcsolat
|
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Szálloda akciók, szállás ajánlatok: hírlevél feliratkozás: szállodák .hu

Az Ön neve:

E-mail címe:

Hotel Sacher, Bécs: megújulás

Posted on 20 január 2011

Az építési munkálatok 2011. novemberre fejeződnek be, folyamatos üzemelés mellett. A szobák száma nem változik, a helyiségeken belül azonban nagy változással kedveskednek a Hotel Sacher szállodába érkező vendégeknek: a fürdőszobák márványból lesznek és a fürdőkád mellett mindegyikben lesz zuhanyzófülke is. A tükrökbe tévéket építenek be. A teljes megújulás mellett ugyanakkor a régi hangulatból is megőriznek egy-egy momentumot. Az új, modern bútorok mellé egy-két régi darab is visszakerül a szobákba, és a történelmi festmények is helyet kapnak a falakon. A fényt továbbra is a régi kristály csillárok szolgáltatják majd.
Az átalakítás költsége 12-14 millió euróra rúg, de ez a szobaárakba nem fog beépülni – adták hírül. A bécsi Hotel Sachert Eduard Sacher nyitotta meg 1876-ban, 1934 óta pedig a Gürtler család tagjai vezetik.


Még nincs válasz. Legyél Te az első hozzászóló!

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.

Legutóbbi bejegyzések

Címkefelhő

Afrika Amszterdam Anglia Ausztria Bulgária Bécs Design hotelek Dubrovnik Egyiptom Firenze Franciaország Görögország Horvátország Hurghada Isztria Kanári-szigetek karácsony Kempinski Korfu külföldi szállodák last minute London luxus hotel Magas-Tátra megáll az ész München New York nyaralás nyereményjáték Nápoly Németország Olaszország Prága Párizs Róma Spanyolország statisztika Svájc Szlovákia síelés tengerparti szállodák Tunézia Törökország Velence érdekes hírek

Meta

Külföldi Szállodák .hu Blog is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Külföldi Szállodák .hu Blog