Csatlakozz hozzánk!
Olvasd a Blogunkat!
Skype | Kapcsolat
|
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Szálloda akciók, szállás ajánlatok: hírlevél feliratkozás: szállodák .hu

Az Ön neve:

E-mail címe:

A jövő szállodái

Posted on 11 január 2011

Hatalmas technológiai fejlődés előtt áll a szállodaipar a világon és 10 éven belül döbbenetes újítások jelennek meg a hotelpiacon.
Ún. „okos szobák” kerülnek kialakításra: a vendég saját ízlésének megfelelően változtathatja a dekorációt a megfelelő színvilággal és árnyalatokkal, a fürdővíz a vendég érkezése előtt a kívánt hőmérséklettel várja a megmártózni kívánó utazót, a minibár az ő kedvenc italaival van feltöltve és az egyik kedvenc előadójától szól a halk zene a háttérben, természetesen az általa kedvelt hangerőn. Ezt, vagy valami ehhez nagyon hasonlót hamarosan megtapasztalhatunk mi is a fejlesztéseknek köszönhetően és jóval hamarabb, mint gondolnánk.
A recepción robotok érkeztetik és csekkolják be a vendégeket és első osztályú szolgáltatást biztosítanak egész ott tartózkodásuk alatt. Minden vendégnek egyéni profilja lesz és érkezéskor ennek megfelelően automatikusan beállításra kerül a légkondícionálás, a TV program, a fürdőszobai víz hőmérséklete, a szobai világítás, vagy akár a szoba színe.
A Web 2.0 időszakát éljük, az innovatív szálloda üzemeltetők már most dialógusban vannak vendégeikkel ezekben a kérdésekben, így várhatóan sokat már nem kell várnunk arra, hogy ilyen, vagy ezekhez nagyon hasonló újításokkal találkozzunk valamelyik külföldi, vagy akár hazai szállodában.


Még nincs válasz. Legyél Te az első hozzászóló!

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.

Legutóbbi bejegyzések

Címkefelhő

Afrika Amszterdam Anglia Ausztria Bulgária Bécs Design hotelek Dubrovnik Egyiptom Firenze Franciaország Görögország Horvátország Hurghada Isztria Kanári-szigetek karácsony Kempinski Korfu külföldi szállodák last minute London luxus hotel Magas-Tátra megáll az ész München New York nyaralás nyereményjáték Nápoly Németország Olaszország Prága Párizs Róma Spanyolország statisztika Svájc Szlovákia síelés tengerparti szállodák Tunézia Törökország Velence érdekes hírek

Meta

Külföldi Szállodák .hu Blog is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Külföldi Szállodák .hu Blog